
رویدادهای داخلی
لیزرتگ
اردو روز دانش آموز
اردو درون مدرسه ای لیزرتگ
خلاصه :
روز دانش آموز در دبستان ستوده با یک اردوی درون مدرسه ای مهیج همراه بودبا لیزرتگ خبری از گلولههای پلاستیکی و کبودی و درد و گفتن آخ… نیست!
توی این بازی برخلاف پینت بال، با کمک تفنگهای لیزری و سنسورهای روی لباس بازیکنها، مشخص میشه که نشونه گیری شما چقدر دقیق هست و تیر به هدف خورده یا نه.
برای برنده شدن توی بازی لیزرتگ دختران ما نیاز به یک استراتژی قوی داشتند . فراموش نکنید که این یک بازی تیمی هست و اگه دختران ما با سایر افراد تیم به هماهنگی نرسند احتمالا پرچم تیمشان خیلی زود پائین میاد و تیمشون بازنده میشه! سرعت حرکت و واکنش سریع تو این بازی خیلی خیلی مهمه تا هدف شلیک بازیکن های حریف قرار نگیرند.
تجهیزات توی لیزرتگ سبکتر از پینت باله و به همین دلیل کنترل اسلحه راحتتره و دختران دوره اول هم به راحتی به بازی و فعالیت پرداختند ، همچنین پیشرفتهتر بودن تجهیزات و فناوریهایی که توی لیزرتگ استفاده میشه، امکان انجام بازی تو حالتهای مختلف رو میده و میشه سناریوهای متفاوتی رو اجرا کرد. سناریو دختران ما خنثی سازی بمب بود.
لیزرتگ هم تفریح هست و هم یجورایی ورزش، چون با توجه به تحرک بالا میتونه برای سلامتی هم مفید باشه.
لیزرتگ باعث تقویت تفکر استراتژیک، قدرت حل مسئله و مهارتهای ارتباطی بازیکنها میشه. علاوه بر اینها به کاهش استرس و اضطراب کمک میکنه.
خلاصه که روز دانش آموز خیلیییی به دختران ما خوش گذشت .