رویدادهای داخلی

خلاصه :

...

قصّه‌خونه / جلسه‌ی اوّل

در کلاس قصّه خونه قصد داریم تا با رفتن به دنیای اسرار آمیز قصّه ها، با داستان های متنوع آشنا شویم تا دانش آموزان ضمن یادگیری کلمات و جملات جدید،استعداد قوه ی تخیل و تصویرسازی ذهنی شان پرورش یابد و توانایی نوشتن قصه و جمله سازی با خلاقیت خود را کسب کنند.

"وسلی آباد" اوّلین کتابی است که از جعبه‌ی اسرارآمیز قصّه‌خونه بیرون آمد و مهمان کلاس ما شد.

با خواندن این کتاب همراه "وسلی" شدیم و در شهر و تمدّنی که خودش ساخته بود، گشت و گذار کردیم و با دنیای متفاوتش آشنا شدیم؛ دنیای متفاوتی که شبیه دنیای هیچ کدام از هم‌سن و سال‌هایش نبود.

سپس با الهام گرفتن از این قصّه، هریک از دانش آموزان شهری خاص و منحصر به فرد را در ذهن هایشان تجسم کردند و بر روی تخته ی کلاس بخشی از خانه ها، آدم ها ، خوراکی ها، ومنظره های شهر خیالی خود را نقاشی کشیدند.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران