نمایشگاه و فروشگاه کتاب

به لطف پروردگار متعال  و به دلیل استقبال عـزیزانمان  از کتاب و کتابخانه و در آستانه ی هفته ی گرامیداشت  مقام معلّم، امسال نیز   بر آن شدیم تا نمایشگاه و فـروشگاه کتاب را در مدرسه برگزار کنیم.

به نام خداوند جان و خرد                                                           کزین برتر اندیشه برنگذرد

پدر و مادر  گرامی

با عـرض سلام و احترام

به لطف پروردگار متعال  و به دلیل استقبال عـزیزانمان  از کتاب و کتابخانه و در آستانه ی هفته ی گرامیداشت  مقام معلّم، امسال نیز    بر آن شدیم تا نمایشگاه و فـروشگاه کتاب را در مدرسه برگزار کنیم.

این نمایشگاه که تقریباً همـزمان با نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می باشد، با هدف ارائه ی کتاب خوب در فضایی مناسب ، دوستانه، آرام، امن و کنترل شده برای انتخاب کتاب توسّط دانش آموز و رشد برخی مهـارت های زندگی فردی و اجتماعی او از جمله مدیریت پول و قدرت انتخاب و خرید برگزار می شود.

*  کتاب هـای ارائه شده برای فروش، پس از انتخاب از ناشران معتبر و برگزیده توسّط کارشناسان ذی صلاح مطالعه و تأیید و بر اساس گروه سنّی تفکیک شده اند.

*  کتاب ها بعد از فروش تعویض یا پس گرفته نمی شود.

زمان:

پنج شنبه  14 / 2 / 1402                   ساعت  10   تا    16