رویدادهای عمومی

گزارش برنامه ی مراسم روز ولادت حضرت معصومه سلام ا... علیها و روز دختر

خلاصه :

با عرض سلام به پیشگاه مطهّر و ربّانی حضرت رضا علیه­ السّلام و خواهر گرامی ایشان، حضرت فاطمه­ ی معصومه سلام­ ا... علیها و تبریک ایّام مبارک دهه­ ی کرامت، گزارش مراسم مربوط به این روز فرخنده را به شرح زیر به استحضار می­ رسانیم.

پس از گفت­ وگو و مشورت گروه پرورشی با مدیریت مدرسه و معاون آموزشی، قرار بر این شد که طیّ اطلاعیه­ ای در کانال مادران از آن­ ها درخواست شود تا میزبان و مجری برنامه­ های این روز در هر پایه، برای دختران ستوده باشند.

سپس، برخی از برنامه­ ها به شرح ذیل به مادران پیشنهاد داده شد و برای بعضی از پایه­ ها مطلب مربوط به این روز خاص تهیه و تحویل داده شد.

برنامه­ های پیشنهادی ما تلاوت آیات قرآن، اجرای سرود مادران با مضمون روز ولادت حضرت معصومه سلام ­ا...علیها و همچنین روز بزرگداشت دختر، اجرای دکلمه ـ نمایش ـ تهیه­ ی کلیپ ـ متن مجری و ... بود.

برنامه­ های جشن در سالروز ولادت ( یکشنبه 31/2/1402) در سالن آمفی تئاتر مدرسه برگزار شد.

• پایه ­ی اوّل و دوم از ساعت 9 الی 10:30
  • پایه­ ی سوم و چهارم از ساعت 11 الی 12:30
  • پایه­ ی پنجم و ششم از ساعت 13:15 الی 14:30

مادران کلاس اوّل برنامه­ های زیر را برای جمع دخترانشان و معلّمان آن­ ها اجرا کردن:

پایه­ ی اوّل:

• نمایش دانش­ آموز نامرتّب و بی­نظم و فراموشکار و مادر
  • سرود روز دختر
  • مسابقه ­ی شناخت دخترها توسّط مادران

پایه­ ی دوم:

مادران پایه­ ی دوم، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم به صورت هم­خوانی با صورت (5 نفره)

• سرود در مورد ولادت حضرت معصومه سلام ­ا... علیها
  • کلیپ تبریک تک تک مادران به فرزندانشان
  • مسابقه ­ی چشیدن مواد غذایی با چشم بسته و حدس زدن، روزی شاد و مفرّح و به یادماندنی را برای عزیزانشان رقم زدند

پایه­ ی سوم:

مادران پایه­ ی سوم، پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم با سرود و مسابقه­ ی پانتومیم (ادابازی در قالب ضرب­المثل و اشیا) اجرا و سپس کلیپی از عکس­ های بچگی فرزندانشان آماده کرده و به دخترانشان پیام تبریک داده بودند، را پخش کردند.

پایه­ ی چهارم:

مادران پایه ­ی چهارم نیز با اجرای سرود و مسابقه ی توپ پینگ­پنگ با قاشق و پرتاب توپ داخل لیوان و دکلمه­ ی 4 نفره و اجرای شعر مربوط به امام عصر علیه­ السّلام توسّط یکی از مادران با همراهی دخترشان، برنامه­ های شاد و مفرّحی را برای عزیزانشان رقم زدند.

پایه­ ی پنجم و ششم:

مادران پایه­ ی پنجم و ششم با دعوت از یکی از مداحان بنام و تلاوت آیات قرآن با صوت بسیار زیبای ایشان و همچنین اجاری مولودی بسیار شاد مربوط به مولود این روز جشن خود را شور و نشاط خاصّی آغاز نمودند.

سپس با اجرای مسابقه­ ی: حدس زدن عکس بچگی پنجمی­ ها از طرف ششمی­ ها و برعکس و چشیدن مواد غذایی و حدس زدن آن ­ها و اجرای سرود مادران ششم، اجرای نمایش بسیار جالب و کمدی و آموزنده با لهجه­ ی شیرین شهرستانی مادران پنجم در فضای مکتب­خانه، تهیه­ ی 2 کیک تولّد و درخواست از دختران پنجم و ششم که با گذاشتن یک شمع توسّط آن­ها، با حضرت عهدی ببندند و آن را انجام دهند و فوت کردن و بریدن کیک به پایان رسید و ساعات خوشی را برای عزیزان فراهم نمود.

پس از پایان هر جشن، مادران هدایایی را برای دخترانشان به صورت هماهنگ آماده کرده بودند و تقدیم آنان کردند.

پایه­ ی اوّل: چراغ قوه

پایه­ ی دوم: تل و کش سر

پایه­ ی سوم: آینه

پایه­ ی چهارم: روسری

پایه­ ی پنجم و ششم: گیره ­ی روسری

و همه­ ی مادران و دختران با شربت و شیرینی که مدرسه تهیه کرده بود، پذیرایی شدند.

با آرزوی عافیت و سلامتی و موفّقیت برای تمام مادران و فرزندان میهن اسلامی

دبستان ستوده ـ گروه پرورشی

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران