رویدادهای عمومی

به دختران ستوده ای

هنر در ستوده

«گروه هنر»

رویکرد درس هنر در دوره­ی ابتدایی، انجام فعّالیت­های هنر در فضایی است که کودکان آزادانه تخیّل کنند، بیندیشند و حواسّ آن­ها تقویت شود. عواطف و احساسات آن­ها توسعه یابد و استعدادها و خلّاقیتشان شکوفا گردد.

تربیت هنری را می­توان در 5 موضوع کلّی در نظر گرفت:

1- زیبایی شناسی

2- ارتباط با طبیعت

3- آشنایی با تاریخ هنر و میراث فرهنگی

4- تقلید محصولات هنری

5- نقد هنری

در گروه هنر دبستان ستوده تلاش می­شود که با تأکید بر فعّالیت­ دانش­آموزان، زمینه­ی بروز خلّاقیت آنان فراهم شود. همچنین با تلفیق هنر با سایر دروس، دانش­آموزان کاربرد این درس را در متن زندگی لمس کنند. در این درس تلاش می­شود که آداب و رسوم و ارزش­های ملّی و مذهبی در آفرینش و خلق آثار هنری لحاظ شوند و حتی­الامکان آموزش­ها به تولید یک محصول هنری بینجامید.

دست­وزری و تقویت مهارت­های دستی دانش­آموزان از پایه­ی پیش­دبستانی تا ششم با فعّالیت­هایی نظیر کار با خمیر، کار با سفال، کاغذ و تا، دوخت و دوز، کاردستی با نمد، گلدوزی، روبان دوزی و میخ و نخ تحقّق می­یابد.